Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Renta vuokraa 3E Buildingin kontteja ympäri Suomea
Sulje x

Hanki lämpöeristetty merikontti varastoksi – Renta vuokraa 3E Buildingin kontteja ympäri Suomea

Lämpöeristetty merikontti on ratkaisu moneen tarpeeseen. 3E Building on tehnyt jo satoja kontteja, joita käytetään työmailla varastoina, verstaina tai toimistoina.
Yksi 3E Buildingin vakioasiakkaista on rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava Renta. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Renta työllistää 450 ihmistä 58 toimipaikassa. Rentan tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut.

Viimeisen kolmen vuoden aikana 3E Building on tehnyt Rentalle jo yli 150 työmaakonttia.

- Yhteistyö on toiminut tosi hyvin, eikä meillä ole ollut mitään ongelmia. 3E Building on aina pysynyt aikataulussa ja työt ovat valmiina silloin, kun on sovittu. Tänä vuonna ollaan tilattu jo noin 10 konttia, Rentan koordinaattori Jesse Elokorpi summaa.

Renta tilaa 3E Buildingilta rakennusyrityksille vuokrattavia eristettyjä varastokontteja, joissa voi säilöä turvallisesti maalit, liimat ja kaikki muutkin säälle herkät rakennusmateriaalit.

Varusteluna konteissa on ollut eristys, levytys ja patterit.

Merikontti on lämmin työskentely- ja varastotila myös talvella. Kuva Joni Autio

Ruiskutettavalla uretaanilla eristetty kontti on tukeva ja tiivis


3E Building eristää kontit korkealaatuisella ruiskutettavalla polyuretaanilla, jolla on monta hyvää ominaisuutta. Saumaton eristys pitää pattereilla lämmitettävän kontin edullisesti lämpimänä.

Suoraan kontin teräspintaan ruiskutettava tiivis uretaanieristys ehkäisee tehokkaasti kondensio-ongelmia.

- Jos kontin kylmän ulkopinnan ja sisäseinän elementtien väliin jätetään tyhjää tilaa, sinne muodostuu varmasti kondenssivettä. Silloin kontin sisäseinät kastuvat ja homehtuvat, mutta sen huomaamiseen voi mennä aikaa. Ruiskutettava uretaanieristys ei jätä tilaa kondenssiveden muodostumiseen ja siksi se on paras eristysvaihtoehto konttiin, 3E Buildingin toimitusjohtaja Jyri Olkkola kertoo.

Lisäksi uretaanieristys tekee kontin rakenteesta todella tukevan, koska uretaani liimataan suoraan kontin seinään kiinni.

- Seinään kiinnitettävät hyllyt tai muut elementit pysyvät näissä konteissa varmasti paikallaan! Jos kontin eristys toteutetaan levyinä ja seinäelementtien väliin jää tyhjää tilaa, kiinnitykset voivat kärsiä kontin kuljetuksessa, Olkkola muistuttaa.

Lämpöeristetty merikontti varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Konttiin voidaan tehdä myös ikkunat ja työskentelytasot valmiiksi. Kuva Joni Autio

Käyttövalmis kontti varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan


Satojen konttien valmistuksen jälkeen 3E Buildingin prosessi on hioutunut huippuunsa. Käyttövalmis kontti rakentuu parissa päivässä, jonka jälkeen se on valmis kuljetettavaksi työmaalle tai muuhun kohteeseen.

- Hoidamme asiakkaan puolesta kaikki varustelut, jos niin sovitaan. Uretaanieristyksen lisäksi voimme levyttää seinät sekä asentaa lattian ja ovet. Hyllytkin voidaan laittaa valmiiksi paikalleen. Kannattaa rohkeasti laittaa tarjouspyyntöä tulemaan ja listata, mitä haluaisi omaan konttiin, Olkkola vinkkaa.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous lämpöeristetystä merikontista >

Jaa hyvä juttu


Miksi valita 3E Building?


  • Saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.
  • Etsimme asiakkaalle toimivimman ratkaisun.
  • Käytämme korkealaatuisia materiaaleja.
  • Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä


Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkiste (975184)*Jo suunnittelusta lähtien oli selvää, että projekti oli ammattilaisten käsissä.