Sulje x

Lämpöeristetty kontti

Eristetystä merikontista on moneksi!

Toteutamme yrityksille ja teollisuudelle räätälöityjä lämpöeristettyjä merikontteja avaimet käteen -periaatteella. Teemme merikontti-ideasi todeksi ja toimitamme kontin pihaan halutulla varustelulla.
Meiltä on tilattu kymmeniä merikontteja rakennusalan tarpeisiin sekä useita kontteja yksilöllisillä erikoisvarusteluilla. Merikontti sopii ympärivuotiseen käyttöön ja monenlaiseen tarkoitukseen - vaikkapa verstaaksi, toimistoksi tai treenipaikaksi.

Ruiskutettavalla polyuretaanilla toteutettu lämpöeristetty kontti on erinomainen ratkaisu varasto- tai työskentelytilaksi. PU-eristyksellä toteutettu kontti on kesällä sopivan viileä ja talvella lämmin.

Polyuretaaniruiskutus on ylivoimainen eristysratkaisu merikonttiin, koska eriste asettuu tiiviisti kontin pintaan ja estää näin myös kondenssiveden muodostumisen. PU-eristys onnistuu myös pohjan alakautta, jolloin lattian korottaminen ei ole tarpeellista ja kontin sisään saadaan lisää arvokasta tilaa.

Lämpöeristetty kontti taipuu moneen käyttöön. Eristämme kontin ylivoimaisella eristysratkaisulla: ruiskutettavalla polyuretaanilla. Osta tai liisaa!


Myydään merikontti hyvään kotiin – vaivaton hankinta ja edullinen hinta


Myymme, eristämme ja varustelemme merikontit haluamaasi käyttötarkoitukseen. Toimittamamme kontin varusteluun halutaan useimmiten lämpöeristys, mutta voimme toimittaa merikontin myös ilman eristystä. Lisäksi sovimme tilaajan kanssa aina tapauskohtaisesti kontin muusta varustelusta.

Voimme asentaa kontteihin mm.


  • Käyntiovet
  • Sähköistyksen
  • Lämmityksen
  • Ikkunat
  • Hyllyt

Tehokkaan tuotantomme ansiosta toteutamme korkealaatuisia konttiratkaisuja edulliseen hintaan.

Pyydä tarjous merikontista haluamillasi varusteilla. Kiinnostaako leasing-merikontti? Pyydä tarjous.

Miksi valita 3E Building?


  • Saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.
  • Etsimme asiakkaalle toimivimman ratkaisun.
  • Käytämme korkealaatuisia materiaaleja.
  • Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä


Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkiste (530097)*Jo suunnittelusta lähtien oli selvää, että projekti oli ammattilaisten käsissä.