Sulje x

Toimistokontti

Eristetty merikontti
muuntuu kätevästi toimistoksi

Toimistokontti on helppo ratkaisu, kun tarvitset käyttöösi lämmintä ja edullista toimistotilaa. Polyuretaanilla eristetty toimistokontti pysyy kesällä viileänä ja talvella lämpimänä, joten se soveltuu erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön.
Varustelemme toimistokontin tarpeidesi mukaan. Asennamme toimistokontteihin mm. ovet, hyllyt, ikkunat, sähköistyksen ja lämmityksen. Teemme yksilöllisiä konttiratkaisuja ja meillä on kokemusta kymmenistä erilaisista toimistokonteista. Sinun tarvitsee vain kertoa toiveesi ja me hoidamme konttitoteutuksen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Tilaa samalla kertaa toimistokontti ja varastokontti, niin saat käyttöösi kattavat työskentelytilat.

Pyydä tarjous toimistokontista haluamillasi varusteilla. Vai onko etsinnässä työmaaparakki? Meiltä saat niitäkin, kysy tarjous!

Toimistokontti tilapäiseen käyttöön - vuokraus leasing-sopimuksella


Kiinnostaako leasing-merikontti? Jos tiedät heti, että tarvitset toimistokonttia vain pariksi vuodeksi, pyydä meiltä tarjous leasing-sopimuksesta.

Tehokkaan tuotantomme ansiosta toteutamme korkealaatuisia toimistokontteja valmiiksi tingattuun edulliseen hintaan. Toimitamme kontteja kaikkialle Suomeen.


Miksi valita 3E Building?


  • Saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.
  • Etsimme asiakkaalle toimivimman ratkaisun.
  • Käytämme korkealaatuisia materiaaleja.
  • Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä


Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkiste (541642)*Jo suunnittelusta lähtien oli selvää, että projekti oli ammattilaisten käsissä.