Sulje x

Varastokontti

Eristetty merikontti
muuntuu kätevästi varastoksi

Merikontti on kätevä varasto, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön. Lämpöeristetty varastokontti on edullinen tapa hankkia nopeasti lämmintä varastotilaa käyttöön.
Uretaanieriste asettuu tiiviisti kontin pintaan ja estää myös kondenssiveden muodostumisen. Eristetty konttivarasto on kesällä sopivan viileä ja talvella lämmin, jos konttiin on asennettu lämmitys.

Varustelemme varastokontin tarpeidesi mukaan. Asennamme varastokontteihin mm. ovet, hyllyt, sähköistyksen ja lämmityksen. Edullisessa varastokontissa säilytät turvallisesti säävaihteluille herkät materiaalit, työmaan tarvikkeet sekä arvotavarat. Hoidamme konttitoteutuksen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Tilaa samalla kertaa varastokontti ja toimistokontti, niin saat käyttöösi kattavat työskentelytilat.

Lämpöeristetty varastokontti, hinta alkaen 4900 € (+alv)


Pyydä tarjous varastokontista haluamillasi varusteilla. Vai onko etsinnässä työmaaparakki? Meiltä saat niitäkin, kysy tarjous!

Varastokontti tilapäiseen käyttöön - vuokraus leasing-sopimuksella


Kiinnostaako leasing-merikontti? Jos tiedät heti, että tarvitset varastokontin vain pariksi vuodeksi, pyydä meiltä tarjous leasing-sopimuksesta.

Tehokkaan tuotantomme ansiosta toteutamme korkealaatuisia konttiratkaisuja valmiiksi tingattuun edulliseen hintaan. Toimitamme kontteja kaikkialle Suomeen.


Miksi valita 3E Building?


  • Saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.
  • Etsimme asiakkaalle toimivimman ratkaisun.
  • Käytämme korkealaatuisia materiaaleja.
  • Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä


Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkiste (647233)*Jo suunnittelusta lähtien oli selvää, että projekti oli ammattilaisten käsissä.